MENÚ DE FIN DE SEMANA E FESTIVOS – 19€
16-05-2024 ao 19-05-2024
PRIMEIROS
Crema Thai. vegana
ou
Ensalada de polo con vinagreta de mango.
ou
Tosta de xoubiñas.
ou
Mixta de ibéricos (Morcón, salchichón e lombo).
SEGUNDOS
Filetiños de tenreira (croca) á grella con patacas fritas.
ou
Carrilleira de porco ibérico estofada con patacas fritas.
ou
Bacallau ao estilo Brás.
ou
Salteado de arroz venere e quinoa con verduras e cogomelos. vegana
INCLÚE
Unha ración de pan.
Unha auga 1/3 ou unha caña ou unha clara Ou un refresco ou unha cervexa ou unha copa de viño.
Unha sobremesa e un café
De xoves a domingo, ao xantar e á cea
Especialidades
Entrecot á grella con patatas fritidas
Berenxena rechea de vexetais
Revolto grelos con cogomelos
Bacallau con natas
Costeletiñas de año ao mel e romeu ou ao natural
Horario
-
Luns
Pechado -
Martes
13:30-16:00 -
Mércores
13:30-16:00 -
Xoves
13:30-16:00 -
Venres
13:30-16:0020:30 00:30 -
Sábado
13:30-16:0020:30 00:30 -
Domingo
13:30-16:00
Contacto
Petiscos Restaurante - Bar
Rúa Aller Ulloa, 7 (Porta do Camiño) Santiago de Compostela
Teléfono: 981 575 368
Móbil: 619303730
E-mail: reservas@petiscos.es