MENÚ DE FIN DE SEMANA E FESTIVOS – 19€
16/05/2025 ao 18/05/2025
PRIMEIROS
Ensalada de froitas e froitos secos. vegana
ou
Polenta á grella con queixo de cabra e tomate “Cherry” confitado.
ou
Hummus de remolacha. vegana
ou
Mixta de ibéricos (Morcón, salchichón e lombo).
SEGUNDOS
Filetiños de tenreira (croca) á grella con patacas fritas.
ou
Carrilleira de porco ibérico estofada con patacas fritas.
ou
Bacallau ao estilo Brás.
ou
Galette de trigo sarraceno rechea de verduras, cogomelos e tofu. vegana
INCLÚE
Unha ración de pan.
Unha auga 1/3 ou unha caña ou unha clara ou un refresco ou unha cervexa ou unha copa de viño.
Unha sobremesa ou un café
De venres noite a domingo, ao xantar e á cea.
Especialidades
Entrecot á grella con patatas fritidas
Berenxena rechea de vexetais
Revolto grelos con cogomelos
Bacallau con natas
Costeletiñas de año ao mel e romeu ou ao natural
Horario
-
Luns
Pechado -
Martes
13:30-16:00 -
Mércores
13:30-16:00 -
Xoves
13:30-16:0020:30 00:30 -
Venres
13:30-16:0020:30 00:30 -
Sábado
13:30-16:0020:30 00:30 -
Domingo
13:30-16:00
Contacto
Petiscos Restaurante - Bar


