MENÚ DE FIN DE SEMANA E FESTIVOS – 19€
20/06/2025 ao 22/06/2025
PRIMEIROS
Vichyssoise. vegana
ou
Ensalada de nectarina, queixo de cabra e froitos secos.
ou
Pemento de piquillo recheo de pescada e gamba.
ou
Lacón á feira.
SEGUNDOS
Filetiños de tenreira (croca) á grella con patacas fritas.
ou
Abanico de porco ibérico á grella con patacas fritas.
ou
Bacallau ao estilo Brás.
ou
Quinoa salteada con verduras, cogomelos e tofu. vegana
INCLÚE
Unha ración de pan.
Unha auga 1/3 ou unha caña ou unha clara ou un refresco ou unha cervexa ou unha copa de viño.
Unha sobremesa ou un café
De venres noite a domingo, ao xantar e á cea.
Especialidades
Entrecot á grella con patatas fritidas
Berenxena rechea de vexetais
Revolto grelos con cogomelos
Bacallau con natas
Costeletiñas de año ao mel e romeu ou ao natural
Horario
-
Luns
Pechado -
Martes
13:30-16:00 -
Mércores
13:30-16:00 -
Xoves
13:30-16:0020:30 00:30 -
Venres
13:30-16:0020:30 00:30 -
Sábado
13:30-16:0020:30 00:30 -
Domingo
13:30-16:00
Contacto
Petiscos Restaurante - Bar
Rúa Aller Ulloa, 7 (Porta do Camiño) Santiago de Compostela
Teléfono: 981 575 368
Móbil: 619303730
E-mail: reservas@petiscos.es


