(Con patacas fritidas)
MENÚ DE FIN DE SEMANA E FESTIVOS – 19€
02/05/2025 ao 04/05/2025
PRIMEIROS
Crema de cenoria e coco. vegana
ou
Ensalada de polo con vinagreta de mango.
ou
Tosta de paté de polbo con queixo San Simón.
ou
Mixta de ibéricos (Morcón, salchichón e lombo).
SEGUNDOS
Filetiños de tenreira (croca) á grella con patacas fritas.
ou
Abanico de porco ibérico á grella con patacas fritas.
ou
Lomo de atún á grella con patacas cocidas.
ou
Pad Thai. vegana
INCLÚE
Unha ración de pan.
Unha auga 1/3 ou unha caña ou unha clara ou un refresco ou unha cervexa ou unha copa de viño.
Unha sobremesa ou un café
De venres noite a domingo, ao xantar.
Especialidades
Entrecot á grella con patatas fritidas
Berenxena rechea de vexetais
Revolto grelos con cogomelos
Bacallau con natas
Costeletiñas de año ao mel e romeu ou ao natural
Horario
-
Luns
Pechado -
Martes
13:30-16:00 -
Mércores
13:30-16:00 -
Xoves
13:30-16:0020:30 00:30 -
Venres
13:30-16:0020:30 00:30 -
Sábado
13:30-16:0020:30 00:30 -
Domingo
13:30-16:00
Contacto
Petiscos Restaurante - Bar


