MENÚ DE FIN DE SEMANA E FESTIVOS – 19€
09/05/2025 ao 11/05/2025
PRIMEIROS
Crema de chícharos á menta. vegana
ou
Ensalada de pementos de piquillo e queixo do Cebreiro.
ou
Filloa rechea de pisto e queixo de cabra.
ou
Mixta de ibéricos (Morcón, salchichón e lombo).
SEGUNDOS
Filetiños de tenreira (croca) á grella con patacas fritas.
ou
Abanico de porco ibérico á grella con patacas fritas.
ou
Bacallau á grella con patacas cocidas.
ou
Salteado de arroz venere e quinoa con verduras e tofu. vegana
INCLÚE
Unha ración de pan.
Unha auga 1/3 ou unha caña ou unha clara ou un refresco ou unha cervexa ou unha copa de viño.
Unha sobremesa ou un café
De venres noite a domingo, ao xantar e á cea.
Especialidades
Entrecot á grella con patatas fritidas
Berenxena rechea de vexetais
Revolto grelos con cogomelos
Bacallau con natas
Costeletiñas de año ao mel e romeu ou ao natural
Horario
-
Luns
Pechado -
Martes
13:30-16:00 -
Mércores
13:30-16:00 -
Xoves
13:30-16:0020:30 00:30 -
Venres
13:30-16:0020:30 00:30 -
Sábado
13:30-16:0020:30 00:30 -
Domingo
13:30-16:00
Contacto
Petiscos Restaurante - Bar


