Rioxa
-
Valenciso23,00 €(rsv)
-
Valserrano14,50 €(cza)
-
Ramón Bilbao14,00 €(cza)
-
Fernández de Piérola14,80 €(cza)
-
Carlos Serres12,50 €(cza)
-
Becquer13,50 €(Viño de autor)
-
Azpilicueta13,00 €(cza)
Ribeira do Douro
-
Finca Resalso12,50 €
-
Pago de Capellanes16,00 €(roble)
-
López Cristóbal19 €(cza)
-
López Cristobal 3/89,50 €(roble)
-
Quinta de Tarsus17,50 €
-
Protos12,50 €(roble)
Ribeira Sacra ( Mencía)
-
Rectoral de Amandi13,00 €
-
Abadia da cova13,50 €
-
Régoa15,50 €
D.O. Valdeorras (Mencía)
-
Joaquín Rebolledo13,50 €
-
Galgueira12,00 €
Terra de León (Prieto Picudo)
-
Villacezan14,50 €
Campo de Borja (Garnacha)
-
Alto Moncayo Veraton19,00 €
Portugues
-
Marques de Borba Colh./0513,50 €
Italiano
-
Lambrusco rose11,00 €
-
Lambrusco rosso11,00 €
Rias Baixas (Albariño)
-
Moraima14,50 €
-
Valmiñor13,50 €
-
Santiago Ruíz18,00 €
-
Martín Codax14,00 €
Ribeiro
-
Viña Costeira12,00 €
-
Viña reboreda12,00 €
-
Casanova14,50 €
D.O. Valdeorras (Godello)
D.O. Monterrei (Godello)
-
Mara13,50 €
MENÚ DO DÍA – 12,50€
25/04/2024
PRIMEIROS
Crema de cabaza, tomate e cenoria. vegana
ou
Ensalada de mazá, xamón e tomate.
SEGUNDOS
Solombo de porco á grella con patacas fritas.
ou
Dourada á grella con patacas cocidas.
ou
Berenxena asada rechea de shiitake, allos tenros e tomate. vegana
INCLÚE
Unha ración de pan.
Unha auga 1/3 ou unha caña ou unha clara ou unha copa de viño.
Unha sobremesa ou un café
De mércores a venres excepto festivos, de 13:30 a 15:45
Especialidades
Entrecot á grella con patatas fritidas
Berenxena rechea de vexetais
Revolto grelos con cogomelos
Bacallau con natas
Costeletiñas de año ao mel e romeu ou ao natural
Horario
-
Luns
Pechado -
Martes
13:30-16:00 -
Mércores
13:30-16:00 -
Xoves
13:30-16:00 -
Venres
13:30-16:0020:30 00:30 -
Sábado
13:30-16:0020:30 00:30 -
Domingo
13:30-16:00
Contacto
Petiscos Restaurante - Bar
Rúa Aller Ulloa, 7 (Porta do Camiño) Santiago de Compostela
Teléfono: 981 575 368
Móbil: 619303730
E-mail: reservas@petiscos.es