Táboas
-
Xamón serrano8,5 €
-
Táboa mixta de ibéricos de bellota12 €(Lombo, morcón e salchichón)
Cremas, sopas e caldos
-
Cremas, sopas e caldos5,00 €
Racións
-
Wok de verduras con fideos de soia e sésamo10,00 €(verduras de tempada)
-
Berenxena rechea de vexetais con arroz9,00 €(berenxena, allos tenros, shiitake, tomate e bechamel)
-
Berenxena rechea de boloñesa con arroz9,00 €
-
Zorza con patatas fritas6,20 €
-
Albóndegas caseiras con arroz6,50 €
-
Petiscos de polo con patacas fritidas6,80 €
-
Filloas recheas de pescada e gamba7,00 €
-
Filloas recheas de pisto con queixo de cabra7,00 €
-
Setas á crema6,80 €
-
Setas á grella6,20 €
-
Pementos de piquillo recheos de pescada e gamba6,00 €(4 und.)
-
Luras enceboladas6,50 €Luras, cebola, viño e patacas
-
Croquetas caseiras5,80 €(8 unidades), (cenoria, grelos, cogomelos, bacallau, carne e polo)
-
Polbo á grella14,00 €
-
Polbo estilo “feira”14,00 €
-
Navallas á grella10,00 €(en tempada)
Carnes
-
Solombo de porco ibérico ao viño de Oporto13,00 €(Con patacas fritidas)
-
Costeletiñas de año ao mel e romeiro ou ao natural13,00 €(Con patacas fritidas)
-
Entrecosto á grella13,50 €(Con patacas fritidas) (Salsa opcional)
-
Filetiños de terneira (croca) á grella12,50 €(Con patacas fritidas)
Ensaladas
-
Ensalada de polo con vinagreta de mango9,00 €
-
Tomallada5,00 €(Tomate, allo e ourego)
-
Ensalada de pementos do piquillo confeitados e queixo do Cebreiro8,50 €
-
Ensalada con queixo de cabra e froitos secos con salsa agridoce8,50 €
-
Ensalada con froitas e froitos secos8,50 €(Leituga, froitas e froitos secos)
-
Ensalada Simple6,00 €(Leituga, tomate, cenoria e cebola)
Revoltos
-
Revolto de espinacas, queixo e noces7,80 €
-
Revolto de grelos e bacallau7,80 €
-
Revolto de grelos con setas7,20 €
-
Revolto de grelos con gambas7,80 €
-
Revolto de salmón, gambas e champiñóns9,00 €
-
Revolto de cogomelos con xamón8,00 €
Peixes
-
Robaliza á grella10,00 €(Con patacas cocidas)
-
Bacallau á grella13,00 €(Con patacas cocidas)
-
Bacallau con natas10,00 €(Miolos de bacallau, pataca, cebola e nata)
-
Bacallau ao estilo “Brás”10,00 €(Miolos de bacallau, pataca, cebola e ovo)
Sobremesas
-
Panna Cotta de coco con marmelada de amorodos3,50 €
-
Filloa con chocolate e nata4,00 €
-
Panna cotta de lima e limón3,50 €
-
Mousse de chocolate3,50 €
-
Bolas de xeado de sorbete de limón4,00 €
-
Bolas de Framboesa con froitas do bosque4,00 €
-
Pera ao viño de Oporto3,50 €
-
Iogurt natural1,00 €
-
Froita de tempada2,00 €
-
Torta de queixo3,50 €
-
Requeixo das Neves con mel e noces3,50 €
-
Tiramisú4,00 €
-
Torta da avoa3,50 €
-
Torta de limón3,50 €
-
Torta de cenoria e coco3,50 €
-
Mousse de queixo con marmelo ou mel ou froitas do bosque3,50 €
-
Fondant de Chocolate4,00 €
-
Brownie con crema inglesa4,00 €
-
Copa “Petiscos”3,80 €(Mousse de chocolate con nata)
MENÚ DO DÍA – 10,50€
08-01-21
PRIMEIROS
Crema de coliflor. vegana
ou
Tosta de brandada de bacallau.
SEGUNDOS
Solombo de porco á pementa con patacas fritas.
ou
Salmón á grella con patacas cocidas.
ou
Burriños recheos de verduras. vegana
INCLÚE
Unha ración de pan.
Unha auga 1/3 ou unha caña ou unha clara ou unha copa de viño.
Unha sobremesa ou un café
De martes a venres excepto festivos, de 13:30 a 15:45
Especialidades
Entrecot á grella con patatas fritidas
Berenxena rechea de vexetais
Revolto grelos con cogomelos
Bacallau con natas
Costeletiñas de año ao mel e romeu ou ao natural
Horario
-
Luns
Pechado -
Martes
13:30-16:00 -
Mércores
13:30-16:00 -
Xoves
13:30-16:00 -
Venres
13:30-16:0020:00 22:30 -
Sábado
13:30-16:0020:00 22:30 -
Domingo
13:30-16:00
Contacto
Petiscos Restaurante - Bar
Rúa Aller Ulloa, 7 (Porta do Camiño) Santiago de Compostela
Teléfono: 981 575 368
Móbil: 619303730
E-mail: reservas@petiscos.es


